Hacettepe Tek Yürek

-HACETTEPE TEK YÜREK -BANK ASYA 1. LİG TAKIMLARINDAN HACETTEPE'DE  KULÜP BAŞKANI KALEMCİ VE TEKNİK DİREKTÖR TOK'UN  FUTBOLCULARA GÜVENİ TAM -KALEMCİ:

 

-HACETTEPE TEK YÜREK

-BANK ASYA 1 . LİG TAKIMLARINDAN HACETTEPE ' DE

KULÜP BAŞKANI KALEMCİ VE TEKNİK DİREKTÖR TOK ' UN

FUTBOLCULARA GÜVENİ TAM

-KALEMCİ : ' ' OYUNCULARIMIZ TARİHİ BİR GÖREV ÜSTLENDİ ' '

-TOK : ' ' HEDEFİMİZE ULAŞARAK LİGDE KALACAĞIZ ' '

ANKARA ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Bank Asya 1 . Lig takımlarından Hacettepe ' de , kulüp başkanı Turgay Kalemci ve teknik direktör Erol Tok , mor-beyazlı takımın ligde kalacağını söylediler .

Turgay Kalemci , AA muhabirine yaptığı açıklamada hedefe ulaşmak için futbolcuların tarihi bir görev üstlendiğini belirterek , ' ' Çok büyük bir dayanışma içinde , özveriyle ve ekip ruhunu ortaya koyarak hedefe ulaşacağımıza inancım sonsuz . Futbolcularımız son haftalarda bunun en güzel örneklerini sergiliyorlar ' ' dedi .

Son haftalarda elde edilen başarının sırrının ' ' dayanışma , özveri ve ekip ruhu ' ' olduğunu kaydeden Kalemci , sezon sonunda hedefe ulaşacaklarına inandığını ve bu birlikteliği ortaya koyarak herkese örnek olan futbolcularını kutladığını söyledi .

-GELECEK SEZON HEDEF ŞAMPİYONLUĞA OYNAMAK-

Erol Tok da AA muhabirine yaptığı açıklamada , zor bir dönemden geçtiklerini belirterek , amaçlarının ligde kalmak olduğunu belirtti .

Ligde son 3 maçı kazanarak önemli puanları hanelerine yazdırdıklarını kaydeden Tok , ' ' Bu hafta deplasmanda Orduspor ile oynayacağımız maçta da bu gidişi devam ettirip biraz daha rahatlamak istiyoruz . Puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum ' ' diye konuştu .

Oyuncularının özverili oyunu ve oyun disiplininden kopmamalarının kendisini umutlandırdığını ifade eden Erol Tok , ' ' Umutlanıyoruz çünkü ; oyuncularımız çok arzulu ve istekli . Hedefimize ulaşıp ligde kalacağımıza inanıyorum . Gelecek sezon hedefi şampiyonluk olan bir Hacettepe göreceğiz . ' '

( MSA-SSG )

15 . 04 . 2010 10 : 46 : 11
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile