Hacihidir, Bayramda Su Sikintisi Yasamadi

Hacihidir, Bayramda Su Sikintisi Yasamadi

MASKI Genel Müdürlügü Salihli ilçesine bagli Hacihidir mahallesine açtigi sondaj kuyusunu Kurban Bayrami öncesinde faaliyete alarak mahallelileri bayramda su sikintisindan kurtardi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde vatandaslara kesintisiz ve saglikli içme suyu temini noktasindaki çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Bu kapsamda Içme Suyu Dairesi Baskanligi bünyesinde Salihli ilçesine bagli Hacihidir mahallesine yeni bir sondaj kuyusu açildi. Kurban Bayrami öncesinde Elektrik, Makine ve Malzeme Ikmal Dairesi Baskanligi ekiplerinin yaptigi pompa montajinin ardindan terfi hattina baglanan sondaj ile mahalle sakinleri bayramda su sikintisi çekmedi.

Mahalle Muhtari Mahmut Akkuzu, özellikle yaz aylarinda su sikintisi çektiklerini belirterek, “Sag olsun MASKI ekipleri mahallemize yeni bir sondaj kuyusu açti. Bayram öncesinde terfi hatti baglantisini da yaparak hizmetimize sundular. Bayramda hiçbir sikinti yasamadik. Allah emegi geçenlerden razi olsun. Özellikle de Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’e hizmetlerinden dolayi çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile