Hacilar'da Bayramlasma Programi Düzenlendi

Hacilar'da Bayramlasma Programi Düzenlendi

Kayseri’nin Hacilar ilçesinde Kurban Bayrami nedeniyle düzenlenen program ile ilçe protokolü ve vatandaslar bayramlasti.

Hacilar Kafe’de düzenlenen bayramlasma programinda konusan Ilçe Belediye Baskani Bilal Özdogan; tüm vatandaslarin bayramini tebrik ederken belediye olarak tüm birimlerle bayram süresince halkin hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Baskan Özdogan; "Her bayramin kendi içinde ayri ayri özellikler tasiyan anlami ve degeri vardir. Kurban yaklasmak, yakinlasmak, birlik ve beraberlik demektir. Elhamdülillah Kayseri’de ve özellikle Hacilarimiza has özel bir duygudur. Tabi ki Kurban Bayrami Anadolu tabiriyle ’isli’ bir bayram. Ibadet anlayisli is oluyor ama diger taraftan da biz yerel yönetimlere de ayrica is düsüyor. Mevsim itibariyle temizlik, kurban kesimleri ve ibadetler noktasinda. Biz günler öncesinden mezarliklarimizin hazirlanmasi, gerekse ilçemizin bayrama hazirlanmasi noktasinda hazirliklarimizi tamamladik. Kesim noktalari, hijyenle ilgili kurallarin hatirlatilmasi gibi ve de bayramin ilk gününden son gününe kadar tüm ekiplerimiz vatandaslarimizin rahati için sahada olacaklar" dedi.

Ilçe Kaymakami Burak Dertlioglu, AK Parti Milletvekilleri Murat Cahid Cingi ile Saban Çopuroglu da vatandaslarin Kurban Bayrami’ni tebrik etti. Konusmalarin ardindan protokol üyeleri ile vatandaslar bayramlasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile