Hacilar'da Okullar Yeni Egitim Ögretim Yilina Hazir

Hacilar'da Okullar Yeni Egitim Ögretim Yilina Hazir

Hacilar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde tüm park ve bahçelerde yabani ot, çim biçme islemi gerçeklestirerek görüntü kirliliginin önüne geçiyor. Ekipler ayrica eylül ayinda baslayacak yüz yüze egitim-ögretim dönemi öncesinde tüm okullarda dezenfektan çalismasi yapti.



Hacilar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde yaptigi çalisma ile park, bahçe, cadde ve sokaklarda çim biçme ve yabani ot temizleme çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Çevre kirliliginin önüne geçildigi çalismalarla vatandaslara da temiz bir ortam saglandigini belirten Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, “Ekiplerimiz park, cadde ve sokaklarda yabani otlarin temizliginin yapilmasinin yani sira ilaçlama çalismasi da yapiyor. Ayrica Ilçemiz genelinde park ve bahçelerimizde çim biçme, cadde ve sokaklarimizda görüntü kirliligi olusturmamasi açisindan yabani ot temizleme çalismalari yapiyoruz. Ardindan yabani otlarin yeniden büyümesini önlemek içinde ilaçlama çalismasi yapiliyor. Bizler düzenli sekilde kontrol ve temizliklerimizi yaparken vatandaslarimizdan çöplerini çöp konteynirlarina atmasini rica ediyoruz" dedi.



Özdogan ayrica, egitim-ögretim dönemi öncesinde tüm okullarda temizlik ve dezenfektan çalismalarinin da tamamlandigini belirterek okullarin egitime hazir hale getirildigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile