Hacilar'dan Türkiye Yüzyili Temali Paylasim Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili Vizyonuna Hazirliyoruz'

Hacilar'dan Türkiye Yüzyili Temali Paylasim Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili Vizyonuna Hazirliyoruz'

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, "Türkiye Yüzyil’inda da vatandaslarimiza güzel hizmetler sunmaya devam edecegiz" dedi.

Belediye olarak ilçede yürüttükleri faaliyetlere dair sosyal medya hesabi üzerinden bir video da paylasan Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, 2022 yilinda vatandaslara güzel hizmetler sunduklarini ifade ederek, ilçeye 576 milyon liralik yatirim kazandirdiklarini kaydetti.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren tevazu, samimiyet ve gayretle Hacilar için çalistiklarini belirten Baskan Özdogan, yaptigi açiklamada su görüslere yer verdi;

“Çalismalarimizda Hacilarimizin her bir ferdinin huzuru ve refahi önceligimiz oldu. 7’den 77’ye her kesime hitap eden çalismalarimiz; altyapidan kentsel dönüsüme, kooperatiflerimizden yeni tesislerimize, yesil alandan egitim ve spor yatirimlarimiza, turizmden çevreye her alanda atilimlar gerçeklestirdik. Devletimiz ve milletimizle el ele vererek ilçemize 576 milyon liralik yatirimi kazandirdik. Hemserilerimizin bize yükledigi sorumlulugun bilincindeyiz. Bu sebeple onlar ile sik sik bir araya geldik, dertleriyle dertlendik. Cumhurbaskanimizin çizdigi hedefler dogrultusunda Hacilarimizi Türkiye Yüzyili vizyonuna hazirlamak için gayret gösteriyoruz. Bu dogrultuda Hacilarimizi daha da güzellestirmek için çalismalar yaptik ve yapmaya da devam ediyoruz. Göreve geldigimiz günden bu güne kadar yaptigimiz çalismalara ek olarak 2023 yilinda da ilçemiz için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile