Hacilar Kurban Bayrami'na Hazir

Hacilar Kurban Bayrami'na Hazir

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, yaklasan Kurban Bayrami öncesinde ilçede tüm hazirliklarin tamamlandigini söyledi. Özdogan, vatandaslarin huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için ekiplerin bayram boyunca çalismaya devam edeceklerini belirtti.

Belediye olarak, ilçede sorunsuz bir bayram yasanmasi için tüm hazirliklarin yapildigini ifade eden Baskan Özdogan, Kurban Bayrami’nda mezar ziyaretlerini yapmak isteyen vatandaslar için ilçe mezarliginda çevre düzenleme ve temizlik çalismalarinin da yapildigini söyledi.



Ilçemizde nüfus yogunlugu artti

Ilçede nüfus yogunlugunun arttigini dile getiren Özdogan, “Deprem sonrasi bahari beklemeden, yazi beklemeden buraya tasinan vatandaslarimiz bu güzel ilçede yasamlarina devam ediyorlar. Dolayisiyla bu bayramda temizlik islerimiz önceki bayramlarda oldugu gibi en ufak detayi bile düsünülerek gerek kurban kesim yerleri gerekse vatandaslarimizin ahirlarda aldiklari hizmetlerden dolayi besi ahirlarinda, çiftliklerde genel temizlik basta olmak üzere tüm çalismalarini yaptilar. Tüm müdürlüklerimiz vatandaslarimizin huzur içerisinde bayram geçirmesi için en ufak bir aksama herhangi kötü bir kokuya, kötü manzaraya sebebiyet vermemek adina çalismalarinin planlamasini yapti. Temizlik, zabita ve veteriner hizmetleri bayram boyunca aksamadan devam edecek. Vatandaslarimiz, Fen Isleri Müdürlügümüzün 442 37 77 numarali telefonuna kurban bayrami boyunca ulasabilirler” dedi.

Hacilar ilçe bayramlasma programinin bayramin üçüncü günü saat: 14:30’da Hacilar Kafe Restoran’da yapilacagini duyuran Baskan Özdogan, “Programimiza tüm hemserilerimiz davetlidir. Tüm vatandaslarimiza sevdikleriyle birlikte saglikli, huzurlu, mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile