Hadra Hamamı Kültür Ve Sanat Evi'nde Karma Sergi

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi, çeşitli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde 15 Mart günü açılış töreni yapılacak olan karma sergi, sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Kent ölçeğinde gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinliklerine destek veren Akdeniz Belediyesi, fiziki mekanlarını da sanat etkinlikleri için tahsis etmeye devam ediyor. Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu çerçevede karma resim ve heykel sergisi düzenliyor. Kiremithane Mahallesinde bulunan ve Belediye tarafından restore edilerek Kültür ve Sanat evi olarak kullanılan tarihi Hadra Hamamı’ndaki karma sergi, 15 Mart günü yapılacak açılışla sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Resim ve heykel sanat dallarındaki sanatçıların eserlerinin yer alacağı sergi, 19 Mart tarihine kadar ziyarete açık olacak. Akdeniz Belediyesi’nin yanı sıra İçel Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan sergide heykel dalında Haydar Turan, resim dalında ise Ülkü Soysal, Sahure Gül, Ferya Kocaçınar Gözükeleş, Danyal Baran ve Halit Şahin’in eserleri bulunacak.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, 15 Mart günü saat 13.00’de yapılacak olan karma serginin açılışına tüm vatandaşları davet ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile