Hafif Ticari Araç Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

Hafif Ticari Araç Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpistigi kazada motosiklet sürücüsü ve arkasinda yolcu olarak bulunan arkadasi yaralandi.

Kaza, dün saat 11.00 siralarinda Pazarci Mahallesi Balkan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Balkan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Yilmaz Y. idaresindeki 07 AUD 138 plakali hafif ticari araç ile ara sokaktan Balkan Caddesi’ne çikmaya çalisan Ceyda G. idaresindeki 07 BLD 785 plakali motosiklet çarpisti. Çarpismanin etkisiyle metrelerce sürüklenen motosikletten yola savrulan sürücü Ceyda G. ve arkasinda yolcu olarak bulunan Sultan Ö. yaralandi. Kazayi gören çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yararlilar, ambulansla Gazipasa Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Tedavi altina alinan Sultan Ö. ise ileri tetkik ve tedavisi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile