Hafif Ticari Araçla Çarpisan Tofas Hurdaya Döndü Açiklamasi 2'Si Agir 5 Yarali

Hafif Ticari Araçla Çarpisan Tofas Hurdaya Döndü Açiklamasi 2'Si Agir 5 Yarali

Kastamonu’da hafif ticari araç ile çarpisan Tofas marka otomobil kullanilmaz hale geldi. Kazada 2’si agir 5 kisi yaralandi.

Kaza, Kastamonu-Daday Karayolu Seyh Saban-i Veli Ögrenci Yurdu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sati Dolapçi idaresindeki 37 SD 103 plakali Ford marka hafif ticari araç ile sürücüsü belirlenemeyen 37 LD 416 plakali Tofas marka otomobil kafa kafaya çarpisti. Çarpmanin etkisi ile savrulan hafif ticari araç, yol kenarina sürüklenerek durabilirken, Tofas marka otomobil ise kullanilmaz hale geldi. Kazada hafif ticari araç sürücüsü ile ayni araçtaki Engin Dolapçi ve Ismet Dolapçi, Tofas marka otomobildeki Efe Gürleyen ve Dogan Çakmak yaralandi.

Tofas’taki 2 kisinin hayati tehlikesi sürüyor

Kazayi gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahaleleri yapilan yaralilar, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilardan Efe Gürleyen ve Dogan Çakmak’in hayati tehlikelerinin oldugu ögrenildi. Kaza sebebiyle Kastamonu-Daday Karayolu trafige kapatildi. Polis ve jandarma ekipleri yolda ve araçlarda incelemelerde bulundu. Ekiplerin incelemesinin ardindan, kazaya karisan araçlar çekici yardimiyla yoldan kaldirildi.

Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile