Hafta Sonu Etkinliklerin Adresi Millet Bahçesi Olacak

Hafta Sonu Etkinliklerin Adresi Millet Bahçesi Olacak

Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Agustos ayi boyunca sürecek olan Açik Hava Etkinlikleri basliyor. Sinema gösteriminden çocuk oyunlarina kadar birçok programin sergilenecegi etkinlikler, hafta sonu 2 gün boyunca özellikle miniklere keyifli anlar yasatacak.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, yaz tatili boyunca çocuklara yönelik gerçeklestirdigi etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Daha önce gerçeklestirilen sosyal faaliyetlerle, çocuklarin verimli ve keyifli bir tatil geçirmesi hedeflenirken, Agustos ayi boyunca sürecek olan Açik Hava etkinlikleri de miniklerin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmesine imkan taniyacak. Sinema gösteriminden çocuk oyunlarina kadar birçok program hafta sonu millet bahçesi sahnesinde olacak.

Millet Bahçesi’nde 5 Agustos’ta gerçeklestirilecek olan programlarin ilki TRT Çocuk Sanatçisi Burak Sezen ile baslayacak. Saat 19.00’da baslayacak Burak Abi’yle Çocuk Sarkilari adli programda, illüzyon, Karagöz-Hacivat ve çesitli kukla gösterileri yer alacak. Cumartesi günü gerçeklestirilecek bir diger programda ise, miniklerin keyifle takip ettigi Evcil Hayvanlarin Gizli Yasami 2 adli film gösterimi gerçeklestirilecek. Saat 21.30’da baslayacak gösterime, çocuklar aileleri ile birlikte katilabilecek.

6 Agustos Pazar günü gerçeklestirilecek programlar ise saat 19.00’da Ari Maya Çocuk Oyunu ile start alacak. Loop Sahne performansiyla sergilenecek oyun, çocuklara eglendirerek ögretmeyi hedefleyen içerikler üretiyor. Saat 21.00’da baslayacak film gösteriminde ise, 7. Kogustaki Mucize adli film gösterime girecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile