Haftanın filmleri

Haftanın filmleri

Ailenizle, veya arkadaşınızla bir hafta sonu güzel bir sinema keyfi yaşamak istiyorsanız...

 

Haftanın filmleri

Evdeki Dü ; şman ( Orphan )

Doğmamış ç ; ocuklarının trajik ö ; lü ; mü ; Kate ve John ' u perişan etmiş , hem evliliklerini hem de Kate ' in kırılgan ruh halini olumsuz yö ; nde etkilemiştir ç ; ü ; nkü ; Kate kabusların ve geç ; mişinden gelen iblislerin penç ; esindedir . Hayatlarını normale dö ; ndü ; rmeye ç ; alışan ç ; ift bir ç ; ocuk daha evlat edinmeye karar verir .

Gö ; sterim tarihi : 04 . 09 . 2009

Yö ; netmen : Jaume Collet-Serra

Oyuncular : Vera Farmiga , Peter Sarsgaard , Isabelle Fuhrman , CCH Pounder , Jimmy Bennett , Margo Martindale , Karel Roden erek John gerek Kate yö ; redeki bir yetimhanede Esther adındaki kü ; ç ; ü ; k bir kıza adeta ç ; ekildiklerini hissederler&hellip ; ama Esther gö ; rü ; ndü ; ğü ; gibi değildir . Ailesinin gü ; venliğinden endişe eden Kate , John ' a ve diğerlerine Esther ' ın sevimli maskesinin ardındaki yü ; zü ; nü ; gö ; stermeye ç ; alışır . Ama uyarılarına kulak asılmaz ve belki de herkes iç ; in ç ; ok geç ; olana dek bu durum devam eder .


Haftanın filmleri


Hayatın Tuzu

Film bir anne , dö ; rt ç ; ocuğu ve onları ç ; evreleyen yaşamı konu alıyor . Bitlis şehri ise her haliyle bu hikâ ; yede ö ; nemli bir rol oynuyor .

Gö ; sterim tarihi : 04 . 09 . 2009

Yö ; netmen : Murat Dü ; zgü ; noğlu

Oyuncular : Levent Ü ; lgen , Gü ; zin Ç ; orağan , Gö ; rkem Kanbolat , Şener Kö ; kkaya , Erol Demirö ; z , Bü ; lent Dü ; zgü ; noğlu , Asiye Dinç ; soy , Nihal Yalç ; ın , Mü ; fit Aytekin , Nedim Salman

Medine ( Gü ; zin Ç ; orağan ) , altmışlı yaşlarına merdiven dayamış dul bir kadındır . Artık birer yetişkin olan ç ; ocukları ise hala annelerinden kopamamıştır . Kırklı yaşlarındaki Şehsuvar ( Levent Ü ; lgen ) Bitlis ' in tarihi camilerinden birinde imam olarak ç ; alışmaktadır . Ortanca oğlu Sırrı ( Bü ; lent Dü ; zgü ; noğlu ) tü ; tü ; n fabrikasında , meşhur Bitlis sigarasının ü ; retildiği bö ; lü ; mde ç ; alışmakta ve mutsuz olduğu bu hayattan kurtuluşu kendi işini kurma hayallerinde bulmaktadır . İstanbul ' da korsan CD satarak hayatta kalmaya ç ; alışan ve işleri kö ; tü ; giden kü ; ç ; ü ; k oğlan Harun ( Gö ; rkem Kanbolat ) bir sü ; re iç ; in Bitlis ' e gelmiştir . En kü ; ç ; ü ; k ç ; ocuk Meryem ( Asiye Dinç ; soy ) ise ü ; niversiteli olabilmek iç ; in uzun sü ; reden beri dershaneye giden yıllanmış bir Ö ; SS hazırlık ö ; ğrencisidir . . .

Haftanın filmleri

Zeytinin Hayali

2002 yılında Filistin ' in Cenin kentinde Faris ' in Ninesi Meryem , yeri geldikç ; e kü ; ç ; ü ; kken başından geç ; en olayları hatırlayıp torununa anlatmaktadır . Olaylar , yakınlardaki Dir-Yasin kö ; yü ; halkının , Ayn-Karim kö ; yü ; ne sığınmasıyla gelişmeye başlar . Ç ; ü ; nkü ; Yahudiler o kö ; yde korkunç ; katliamlar yapmışlardır . Yahudi ç ; etelerinin Ayn Karim kö ; yü ; ne ulaşması ü ; zerine babası , Meryem ve annesini gö ; ç ; kafilesiyle kö ; yden uzaklaştırmak zorunda kalır .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile