Hak-İş Genel Başkanı Arslan, Vali Sodan‘ı Ziyaret Etti

Hak-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan‘ı makamında ziyaret etti.

Hak-İş Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Doğan ile birlikte Vali Ramazan Sodan‘ı makamında ziyaret eden Hak-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Vali Sodan‘ı ile bir süre sohbet etti. Mahmut Arslan, Vali Ramazan Sodan‘dan övgü ile bahsederek, "Valimizin Adıyaman‘da olması gerçekten isabetli, önemli ve Adıyaman için büyük bir fırsattır. Valimizin bu başarılarının devamını diliyorum. Ülkemize uzun yıllar hizmet etmiş bir devlet adamı olan valimizin daha büyük illerde görev yapmasını arzu ederiz. Valimizin

yerel idare faaliyetlerine ilişkin birikimlerini Adıyaman‘da vali olarak hayata geçirmiş olmasından dolayı büyük memnuniyet duyuyorum" dedi.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ramazan Sodan ise, "Toplumsal gelişimde sivil toplum kuruluşlarının etkilerinin inkar edilemez. Bu noktada Hak-İş Sendikasının Genel Başkanı Mahmut Arslan‘ın faaliyetleri ve hizmetleri ile sürekli takip ve takdir ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyor ve nazik ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hak-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, daha sonra valilik şeref defterini imzaladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile