HAK-IS Konfederasyonu 15. Olagan Genel Kurulunda Arslan, Yeniden HAK-IS Genel Baskanligi'na Seçildi

HAK-IS Konfederasyonu 15. Olagan Genel Kurulunda Arslan, Yeniden HAK-IS Genel Baskanligi'na Seçildi

HAK-IS Konfederasyonu 15’inci Olagan Genel Kurulu çerçevesinde apilan seçimler sonucunda Mahmut Arslan, yeniden HAK-IS Genel Baskanligi’na seçildi.

HAK-IS Konfederasyonu 15’inci Olagan Genel Kurulu 11 ile 12 Mayis tarihleri arasinda Ankara’da düzenlendi.

Genel Kurulun ikinci günü yapilan seçimler sonucunda Mahmut Arslan, yeniden HAK-IS Genel Baskanligi’na seçildi. Gerçeklestirilen seçim sonucunda, HAK-IS, Genel Baskan Yardimciliklarina, Öz Çelik-Is Sendikamiz Genel Baskani Yunus Degirmenci, Öz Saglik-Is Sendikamiz Genel Baskani Devlet Sert, Öz Gida-Is Sendikamiz Genel Baskani Halil Çukutli, Öz Tasima-Is Sendikamiz Genel Baskani Mehmet Ali Kayabasi seçildi.

“Genel Kurulumuz hayirli olsun”

HAK-IS’inci 15’inci Olagan Genel Kurulu sonucunda HAK-IS davasinin daha da güçlendigi, köklestigi ve gelecege daha güçlü bir sekilde yürüyecegini belirten Arslan, “Degerli arkadaslarim, 15’inci Olagan Genel Kurulumuz oylama sonucu yeterli sayida oy kullanilarak hem tüzügümüzün hem de mevzuatimiz geregi seçimlerimiz tamamlanmistir. Seçim kurulu da bunu ilan etmistir. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

“Ülkemizin HAK-IS’e ihtiyaci var”

Arslan, bütün magdur ve mazlumlarin HAK-IS Konfederasyonu’na ihtiyaci oldugunu ifade ederek “Biz HAK-IS’iz. Durdugumuz yeri dünkü genel kurulumuzun ilk gününde de anlatmaya çalistik, Ülkemizin HAK-IS’e ihtiyaci var. Emekçilerin HAK-IS’e ihtiyaci var. Yeryüzünün bütün mazlumlari bizden bir seyler bekliyor. Büyük bir sorumluluk altindayiz. Yeryüzünün bütün mazlumlarinin bizden alacaklari var” ifadelerini kullandi.

“HAK-IS’in onuruna yakisir bir genel kurulu tamamladik”

Cosku içerisinde gerçeklestirilen Genel Kurulun hayirli olmasi dileginde bulunan Arslan, “HAK-IS’in itibarina ve cesaretine uygun bir Genel Kurulu basari ile sonuçlandirdik. Yeni dönemde daha güçlü ve etkin bir HAK-IS’i insa edecegiz” seklinde konustu.

Genel Baskan Arslan, yapilan seçimler sonunda göreve getirilen yönetim, disiplin ve denetleme kurulu üyelerini tebrik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile