Hakan Şükür ve Metin Tekin Stadyum'da...

Spor Toto Süper Lig heyecanı canlı yayınlanan Stadyum ile TRT-1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 13. haftanın maçları, Erdoğan Arıkan'

Spor Toto Süper Lig heyecanı canlı yayınlanan Stadyum ile TRT-1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 13. haftanın maçları, Erdoğan Arıkan'ın sunduğu ve Türk futbolunun ünlü isimleri Hakan Şükür ile Metin Tekin'in yorumlarıyla Stadyum Pazar'da ekranlara gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın ikinci gününde zirvenin iddialı isimleri sıkıntılı günler geçiren takımlarla karşı karşıya geliyor. 6 maçlık galibiyet serisine imza atan lider Trabzonspor, son 3 haftada 2 puan alabilen Eskişehirspor'u konuk edecek. Liderin takipcilerinden Kayserispor, peşpeşe aldığı 2 yenilgiyle zirveden uzaklaşan ve galibiyete ihtiyacı olan Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

4 haftalık galibiyet serisini sürdürmek isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye, 4 haftadır galibiyete hasret Ankaragücü ile deplasmanda oynayacak. Bu sezon evinde hiç kaybetmeyen Medical Park Antalyaspor, galibiyet serisini 3 maça çıkarmak isteyen Gaziantepspor'u konuk edecek.

Trabzonspor - Eskişehirspor, Kayserispor - Galatasaray, Ankaragücü - İstanbul Büyükşehir Belediye, Medical Park Antalyaspor - Gaziantepspor maçları, öncesi ve sonrası yaşananlar, Stadyum Pazar ile TRT-1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

TRT'nin deneyimli spikeri Erdoğan Arıkan'ın sunduğu Stadyum Pazar'da konuklar Hakan Şükür ile Metin Tekin günün ve haftanın maçları ile Türk futbolunda yaşanan gelişmeleri ele alacak. Stadyum, yarın akşam saat 21.00'da TRT-1'den yayınlanacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile