Hakkari'de Protokol Gösteri Maçi Yapti

Hakkari'de Protokol Gösteri Maçi Yapti

Hakkari Ak Parti Gençlik Kollari Baskanligi tarafindan baslatilan mahalleler arasi futbol turnuvasi protokol gösteri maçi ile basladi.

Bir hali sahada Hakkari Belediyesi sponsorlugunda baslatilan turnuvanin ilk starti Hakkari Valisi ve Belediye Baskani Idris Akbiyik tarafindan verildi.

Turnuvanin ilk maçinda gösteri maçina çikan protokol A takiminda Vali Idris Akbiyik, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ahmet Kavukçu, Vali Yardimcisi Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Ak Parti Gençlik Kollari Baskani Kenan Beyter, Belediye Özel Kalem Müdürü Ahmet Karaçali ile Cenk Özbas yer aldi.

B Takiminda ise Vali Yardimcisi Mustafa Emre Kiliç, Cumhuriyet Bassavcisi Bayram Örenci, Ak Parti Il Baskani A.Mutalip Özbek Vali Yardimcisi Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Berat Kasimoglu Belediye Baskan Yardimcisi Hamit Zibek, Milli Egitim Müdürü Bilal Gür, Gençlik ve Spor Il Müdürü Emin Yildirim, Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Müdürü Harun Asan yer aldi.

Oldukça çekismeli geçen turnuvada Vali Akbiyik’in A takimi- B Takimini 19-10 skorla yendi. Gösteri maçi ile starti verilen turnuvaya 15 mahallede 15 takimin katildigi belirtildi. Turnuvanin 4 Kasim’da final maçi ile sona erecegi ifade edildi.

Maçi izlemeye gelen mahallelerin gençleri ise, gençlige yönelik, bu güzel turnuvayi tertipleyen Ak Parti Gençlik Kollari Baskanligina tesekkür ederek, kentte ilk defa böyle bir etkinlik düzenlediklerini söylediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile