Hakkari’deki Patlamanın Yaşandığı İş Merkezine Esnaf 'siyah Bez' Astı

Hakkari’deki Patlamanın Yaşandığı İş Merkezine Esnaf 'siyah Bez' Astı

Hakkari`de 19 ocak tarihinde meydana gelen patlamanın yaşandığı iş merkezi binasına esnaf siyah bez asarak olayı kınadı.

  İş merkezinde meydana gelen patlamada büyük çapta maddi hasar oluşmuştu .


Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Ertunç İş Merkezi önüne bırakılan TNT destekli 5 kilo patlayıcının infilak etmesi sonucu , 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Zeki Yeşil hayatını kaybetmiş , 3`ü polis olmak üzere 27 kişi yaralanmış , iş merkezinde ise büyük çapta maddi hasar meydana gelmişti . Öğle saatlerinde bir araya gelen iş merkezindeki esnaf , 6 katlı binanın üst katına 10 metre uzunluğunda 2 siyah bez asarak , olayı kınadı .

Yapılan bir basın açıklamasıyla olayı kınadıklarını söyleyen esnaflar , olayın aydınlatılması gayretine girilmediğini savundu . Esnaflar , " AK Parti hükümetine çağrımızdır ; neden bir Ankara , Samsun veya Edirne`de böyle bir terörist eylemler yaşandığında 24 saat geçmeden failler yakalanıyor da . Neden hakkaride böyle bir şey olmuyor . Esnaflar , patlamayı gerçekleştirenleri nefretle kınadıklarını belirterek , faillerin biran önce bulunmasını istediler . " dedi .






Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile