Hakkari Polisinden Muhtesem Konser

Hakkari Polisinden Muhtesem Konser

Hakkari Il Emniyet Müdürlügü tarafindan “Polis Haftasi” etkinlikleri kapsaminda düzenledigi konser büyük ilgi gördü.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, Vali Yardimcilari Mustafa Emre Kiliç,Tevfik Kumbasar, Mustafa Berat Kasimoglu, Talha Battal, Murat Yayabasi, Cumhuriyet Bassavcisi Bayram Örenci, Rektör Prof. Dr. Ömer Pakis, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ahmet Kavukçu, Il Emniyet Müdürü Salavat Mete Pinar, Il Kültür ve Turizm Müdürü Idris Agacanoglu, emniyet müdür yardimcilari, polis ve vatandaslar katildi.

Program saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi.

Ünlü sanatçilarin gönderdigi videolu mesajlarin gösteriminin ardindan konusan Il Emniyet Müdürü Salavat Mete Pinar, "Güzel Hakkari’mizin her mahalle ve sokagina daha güvenli ve huzurlu olmasi için görevini milletimize olan sorumlulugunu yüksek bilinci ile yerine getiren degeri mesai arkadaslarimla birlikte kutlamanin gururunu ve mutlulugunu yasiyorum" dedi.

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik ise, "Güvenlik güçlerimizin basarili çalismalari sayesinde Hakkari terörle degil egitimle, sporla aniliyor. Hakkari’de hayat var diyoruz. Basarili çalismalarindan dolayi güvenlik güçlerimize tesekkür ediyoruz" dedi.

Sehit Hakkari Il Emniyet Müdür Yardimcisi Hasan Cevher’i ile ilgili bir polisin siir okumasi, polis kiyafetli minik ögrencilerin siir ve gösterisi, tek tek sahneye çikan polis memurlarinin bir birinden güzel türküler seslendirmesi, polis ve Hakkari Güzel Sanatlar Okulunun korosu ile program sona erdi. Vali Akbiyik ve beraberindeki protokol üyeleri Hakkarililere güzel bir konser veren polis ekiplerini sahnede tebrik ederek beraber hatira fotografi çektiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile