Hakkari Valisi Belediye Çalisanlari Ile Iftarda Bir Araya Geldi

Hakkari Valisi Belediye Çalisanlari Ile Iftarda Bir Araya Geldi

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, belediye personeli ve protokol üyeleri ile iftar yemeginde bir araya geldi.

Belediye tarafindan Ögretmenler Evinde verilen iftar yemegine Vali Yardimcilari Mustafa Emre Kiliç, Vali Yardimcisi ve Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Berat Kasimoglu, Vali Yardimcisi ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Talha Battal, Murat Yayabasi, Il Emniyet Müdürü Salavat Mete Pinar, Belediye Baskan Yardimcisi Hamit Zibek ve belediye personeli katildi.

Yapilan dualarin ardindan konusan Vali Idris Akbiyik, fedakarca çalisan belediye personeli ile birlikte çok iyi isler yaptiklarini söyledi.



Yemekte bir konusma yapan Vali Akbiyik, "Hakkari’de büyük degisim ve dönüsüm yasaniyor. Cumhurbaskanimiza ve bakanlarimiza tesekkür ediyoruz. Yol asfaltlanmasi, toplu tasima ve birçok alanda güzel isler yaptik. Hakkari hizmetlerin en iyisini almaya devam ediyor. Daha huzurlu ve daha mutlu bir Hakkari için elimizde geleni yapmaya devam ediyoruz. Hakkari hizmetin en iyisine layiktir" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile