Hakkarili Engelliler İstanbul'da

Hakkarili Engelliler İstanbul'da

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından 10 engelli genç, İstanbul’daki kampa gönderildi.

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 10 engelli genç, refakatçileriyle İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlik çerçevesinde Florya Engelliler Yaz Kampı’na gönderildi.

Hakkari ASP Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında hayatları boyunca engelleri yüzünden Hakkari dışına gitme olanakları olmayan 10 engelliyi refakatçileriyle bir hafta boyunca İstanbul gezisine gönderdiklerini söyledi.

Bildirici, “Engellerin insan istedikten sonra engel teşkil etmeyeceğini göstermek, engellilerimizin tarihi ve turistik mekanları gezmelerine fırsat vermek ve diğer illerden gelen engelli bireylerle sorunlarını konuşma fırsatı verilmesi bakımından önemsedik. Bu önemli ve anlamlı haftada tüm engelli kardeşlerim için yaşama ve hayata tutunma sevincinin sonsuza kadar sürmesini temenni ederim. Bütün engelli kardeşlerimizin ve onların ailelerine sevgilerimi sunarak; sağlıklı, mutlu, huzur dolu ve tüm engellerin kaldırıldığı engelsiz bir ömür diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile