Hakkarili öğrenciler için etüt merkezi açıldı

Hakkari Valiliği ve AB Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan proje kapsamında maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ücretsiz ders çalışma ve

Hakkari Valiliği ve AB Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan proje kapsamında maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ücretsiz ders çalışma ve kitap okuma merkezi açıldı.

Hakkari Valisi Muammer Türker tarafından açılışı yapılan etüt merkezi gençlere eğitim alanında her türlü yardımı sağlayacak. Vali Türker, çok güzel bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Türker, "Valilik olarak mahallelerde de böyle etüt merkezleri açmayı düşünüyorduk, fakat boş bina bulamadığımız için açamadık." dedi.

Açılıştan sonra öğrenciler ders çalışmak için etüt merkezine geldi. Maddi durumları iyi olmadığından dolayı dershaneye gidemediklerini belirten öğrenciler, bu güzel imkanları sağlayan Vali Türker'e teşekkür etti. Etüt merkezinde her biri aynı anda 30 öğrenciye hizmet verecek 8 sınıf ve OKS, LYS ve okuma kitaplarının bulunduğu bir kütüphaneden oluşuyor. Etüt merkezinin 400 bin TL'ye mal olduğu öğrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile