Hakkında Arama Emri Çıkarıldığı İddia Edilen Komutan Bayram Töreninde

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "şantaj ve askeri casusluk" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında "zorla getirilme" kararı verildiği iddia edilen Tuğamiral Şafak Yürekli, katıldığı bayram töreninde "Hakkımda her hangi bir arama veya zorla getirme kararı yok" dedi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "şantaj ve askeri casusluk" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında "zorla getirilme" kararı verildiği iddia edilen Tuğamiral Şafak Yürekli, katıldığı bayram töreninde "Hakkımda her hangi bir arama veya zorla getirme kararı yok" dedi.
Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda görevli Tuğamiral Şafak Yürekli, Marmaris'te düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine katıldı. Marmaris Kaymakamı Serdar Polat ve Belediye Başkanı Ali Acar ile birlikte protokoldeki yerini alan Tuğamiral Yürekli, deniz üssünün çelengini Atatürk Anıtı'na sundu.
Yürekli, tören sonrasında gazetecilerin sorusu üzerine, "Hakkımda her hangi bir arama veya zorla getirme kararı yok" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile