Halil Falyali Cinayetinde Gözaltina Alinan 4 Kisi Mahkemeye Sevk Edildi

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane isletmecisi Halil Falyali ve soförü Murat Demirtas’in öldürüldügü silahli saldiriyla ilgili dün gözaltina alinan 4 kisi bugün mahkemeye sevk edildi.

KKTC’de kumarhane isletmecisi Halil Falyali ve soförü Murat Demirtas’in öldürüldügü silahli saldiri ile baglantili olabilecegi düsünülerek dün aksam gözaltina alinan 4 kisi, bugün Girne Kaza Mahkemesi’ne sevk edildi. Polis tarafindan gözaltina alinan zanlilardan Veysel Sari ve Musa Çiçek, "tasarlayarak adam öldürme", "kanunsuz atesli silah ve patlayici madde kullanma, tasima", "kasti hasar ve yerlesim yerinde ates açma" suçlamalari ile mahkemeye çikarildi.

Kumarhane isletmecisi Halil Falyali’nin 2 yakin korumasi Türkistan Gülce ve Halil Isik da silahli saldirinin oldugu gece kanunsuz atesli silah ve patlayici madde kullanma, tasima ve yerlesim yerinde ates açma suçlarindan Girne Kaza Mahkemesi’ne çikarildi. Gülce ve Isik hakkinda sorusturma amaçli 3’er günlük tutuklama emri verildi.

KKTC’de Halil Falyali ve soförü Murat Demirtas’a yönelik silahli saldirida gözalti sayisi böylece 6’ya yükseldi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile