Halil Falyali Cinayetinde Istanbul'Da Gözaltina Alinan Zanlilarin Ifade Islemlerine Baslandi

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) Halil Falyali cinayetine iliskin Istanbul’da gözaltina alinan aralarinda Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez’un de bulundugu 6 kisinin ifade islemlerine baslandi.

Kumarhane ve bahis isletmecisi Halil Falyali, 6 gün önce KKTC’nin Girne kentine bagli Çatalköy bölgesinde soförü ile birlikte aracinda ugradigi silahli saldirida hayatini kaybetmisti. Falyali ve soförünün öldürülmesine iliskin yürütülen sorusturma kapsaminda Istanbul’da son 5 gün içinde degisik zamanlarda aralarinda kamuoyunda “Söylemez Kardesler” olarak bilinen suç örgütüne mensup 2 kisinin de oldugu 6 süpheli gözaltina alinmisti. Gözaltina alinan diger süphelilerin ‘Söylemez’ soy isimli olmadigi kaydedilmisti.

KKTC ve Türk güvenlik birimlerince saglanan koordinasyon dogrultusunda sorusturmanin Istanbul ayaginda Istanbul Emniyet Müdürlügü Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan gözaltina alinan Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez’in de aralarinda bulundugu 6 süphelinin sorgu islemlerine baslandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile