Haliliye Belediyesinde Üretim Devam Ediyor

Haliliye Belediyesinde Üretim Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi bünyesindeki ahsap ve metal-is atölyesinde üretilen kamelya, bank ve piknik masalari parklara kazandirilmaya devam ediyor. Hem hizmette hizli isleyisin hem de tasarrufun saglandigi atölyede üretim hizla sürüyor.

Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla kurulan atölyeler ile üretim saglaniyor.

“Üreten Belediye” anlayisiyla çalismalarini yürüten çevre koruma ve kontrol müdürlügü, ahsap ve metal-is atölyesi ile kendi kamelya, bank ve piknik masalarini üretiyor. Belediye bünyesinde kurulan atölyede ustalar tarafindan kaynak, boyama asamalarindan geçirilen kamelya, piknik masalari ve banklar, son olarak ahsap bölümü ile kullanima hazir hale getiriliyor. Vatandaslarin, yasam alani sunulan parklarda aileleriyle daha rahat ve keyifli vakit geçirilebilmesi için sehre kazandirilan kamelyalar, son olarak ustalar tarafindan parklara monte ediliyor. Belediye bünyesinde üretilen kamelya, bank ve piknik masalari ile hem hizmette hizli isleyis hem de yillik bütçeden büyük tasarruf saglaniyor.

Ustalarin üretim yaptigi ahsap ve metal-is atölyesinde, 2022 yilindan bu yana toplam 162 kamelya, 204 piknik masasi ve 627 bank parkalara kazandirildi. Daha önce vatandaslarin kullanimina sunulan ve tahrip olan 180 kamelyanin ise bakim ve onarimi yapilarak, ilk günkü görünümüyle yeniden hizmete sunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile