Haliliye'de Konforlu Yollar Hizmete Sunuluyor

Haliliye'de Konforlu Yollar Hizmete Sunuluyor

Haliliye Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, Yavuz Selim Mahallesinde üstyapi çalismalari çerçevesinde deforme olmus yollari kilitli beton parke dösemesiyle yenileyerek, konforlu yollari mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Fen isleri müdürlügü, merkez ve kirsal mahallelerde yürütülen üstyapi çalismalarini hummali bir sekilde devam ettiriyor.

Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döseme, yol yapim çalismalarini sürdüren fen isleri müdürlügü, uzun yillar kullanim ile deforme olan yollarda bakim ve onarim çalismasi yapiyor. Merkez ve kirsal mahallelerde yapilan incelemelerin ardindan ömrünü tamamlamis yollar için harekete geçen fen isleri ekipleri, kilitli beton parke döseme çalismalariyla yeniledigi yollari hizmete sunuyor. Bu çerçevede periyodik olarak devam eden bakim ve onarim çalismalarina Yavuz Selim Mahallesinde sürdüren ekipler, mahalle sakinlerine ulasimin daha konforlu oldugu yeni yollari sunuyor. Kisa süre içerisinde Yavuz Selim Mahallesinde tamamlanmasi hedeflenen onarim çalismalari, vatandaslarin da takdirini topluyor.

Fen isleri müdürlügünün mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalismalarinin merkez mahallelerde periyodik olarak devam ettigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile