Haliliye'de Türkiye Geneli Deneme Sinavi Yapildi

Haliliye'de Türkiye Geneli Deneme Sinavi Yapildi

Üniversite sinavina hazirlanan gençler için tüm imkanlarini seferber eden Haliliye Belediyesi, ÖSYM formatinda AYT-TYT deneme sinavi düzenledi. Yogun katilimla gerçeklesen sinavda kendilerini ölçme sansi yakalayan ögrenciler, Baskan Mehmet Canpolat’a tesekkür etti.

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in gençlige ve egitime önem verilmesi yönündeki talimatlariyla çalismalarini sürdüren Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, gençleri gelecege emin adimlarla hazirliyor. Belediye bünyesinde bulunan üniversiteye hazirlik kursu ile ögrencilere dershane hizmeti saglanirken, her branstan konu anlatimi ve soru çözümlerinin oldugu bu kurslar üniversiteye hazirlanan gençlerin ugrak adresi oluyor. Burada sunulan imkanlarla sessiz ve nezih bir ortamda ders çalisma firsati bulan ögrenciler, ögretmenler esligindeki soru çözüm saatleriyle de eksik konularini tamamliyor. Yil boyu kütüphane ve egitim merkezlerinde üniversite sinavina hazirlanan gençler, Türkiye geneli yapilan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile ter döktü. Hayallerine hazirlanan gençlerin yogun katilim gösterdigi ve Cumartesi ila Pazar günleri gerçeklesen sinavda, ÖSYM formati uygulandi. Giris belgeleri ve kimlikleriyle sinava alinan gençler, 180 dakika boyunca kendilerini ölçme ve eksik konularini görme sansi yakaladi.

17 Haziran’da gerçeklesecek olan üniversite sinavi öncesi heyecanlarini yenme ve zaman kontrolünü saglama firsati bulduklarini kaydeden ögrenciler, ÖSYM formatinda yapilan sinav için Belediye Baskani Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile