Halk Egitim Merkezi Müdürünün Öldürülmesinde Yeni Detaylar

Halk Egitim Merkezi Müdürünün Öldürülmesinde Yeni Detaylar

Adapazari Halk Egitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar’in cadde ortasinda pompali tüfekle vurulmasi olayina iliskin yeni detaylar ortaya çikti. Alacak-verecek meselesi yüzünden çiktigi iddia edilen olayin ardindan kaçmak için araci ile otoyola giren süphelinin, yolda otostop çeken 5 siginmaciyi da aracina alma detayi dikkatlerden kaçmadi. Konuya iliskin 2 süpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, dün Papuççular Mahallesi Saraybosna Caddesi’nde bulunan Adapazari Halk Egitim Merkezi önünde meydana geldi. Merkezden çikan Abdulvahit Uygar, iddiaya göre alacak-verecek meselesi sebebi ile aralarinda tartisma yasadigi kardesi M.Z.U. ile karsi karsiya geldi. Bu esnada süpheli M.Z.U. yaninda bulunan pompali tüfekle kardesi Uygar’a ates açti. Abdulvahit Uygar, kaldirildigi Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesinde hayatini kaybederken, süpheli kardesi ise kayiplara karisti.

“Kaçarken dikkat çekmemek için bakin ne yapmis”

Polis ekiplerince kaçan süpheliyi yakalamak için genis çapli çalisma baslatildi. Ekipler süphelinin, 34 KV 6235 plakali otomobille TEM Otoyolu Ankara istikametinde seyir halinde oldugunu tespit etti. Bolu sinirlarina girdigi belirlenen araç, burada Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro ekipleri tarafindan durduruldu. Kendisine yardim eden arkadasi S.E. ve bunlarin yani sira araçta bulunan 5 yabanci uyruklu sahis gözaltina alindi. Araca alinan 5 kisinin dikkat çekmemek amaci ile oldugu ögrenilirken, süpheli M.Z.U. ile kaçmasina yardim ettigi tespit edilen S.E. Sakarya Asayis Sube Müdürlügü ekiplerine teslim edildi.

“Kardesinin ölümüne sebep oldu ‘Pismanim’ dedi”

Emniyette islemleri tamamlanan süpheli M.Z.U. ve S.E. adliyeye sevk edildi. Kardesini öldüren M.Z.U. burada gazetecilerin ‘Pisman misiniz’ sorularina ‘pismanim’ cevabini verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile