Halk Eğitim Sergisi Göz Kamaştırdı

Halk Eğitim Sergisi Göz Kamaştırdı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri eserlerini görücüye çıkardı.


Orhangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün 2013-2014 eğitim öğretim yılı yıl sonu sergi ve belge töreni HEM bahçesinde yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Yordam, 2013-2014 eğitim öğretim sezonunda 146 farklı kurs açtıklarını belirterek, “Bu kurslarımıza bu yıl içinde 3 bin 100 kursiyer katıldı.

Bu rakamı gelecek yıllarda hem kurs hem de kursiyer bakımından daha da yukarılara çekmek istiyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici ise bu yıl hem kurs, hem de kursiyer bakımından altın bir dönem yaşadıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, bu tür kursları kurum olarak, belediye olarak önemsediklerini belirterek, “Halk Eğitim Merkezimizin yaptığı bu faaliyetlere her türlü desteği vermeye de hazırız” dedi.

Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer ise, halk eğitim kurslarının her yaşa ve her beklentiye cevap verdiğini ve vatandaşların istedikleri her branşta kurs açılabileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından ise protokol üyeleri, çeşitli branşlarda kurslara katılan kursiyerlere belgelerini takdim etti. Belge töreninin ardından kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları ürünlerden oluşan sergi açıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile