Halk Eğitim Sergisini Kaymakam Horozoğlu Açtı

Kütahya Simav Halk Eğitim Merkezi'nin Öğretmenevi Teşhir Salonu'nda düzenlediği 2009â€"2010 öğretim yılı yılsonu sergisi, Kaymakam Cengiz Horozoğlu tarafından açıldı

  Kütahya Simav Halk Eğitim Merkezi ' nin Öğretmenevi Teşhir Salonu ' nda düzenlediği 2009†" 2010 öğretim yılı yılsonu sergisi , Kaymakam Cengiz Horozoğlu tarafından açıldı . Sergi açılışı öncesi düzenlenen törene Kaymakam Cengiz Horozoğlu , Belediye Başkanı Kasım Karahan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi , daire müdürleri , kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı . Simav Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Seymanoğlu , 2009†" 2010 eğitim öğretim yılında meslek edindirme , sosyal , kültürel ve okuma yazma kurslarının yanında örgün öğretim kurumu olan okullarda seviye belirleme ve hazırlık kursları ile birlikte toplam 289 kurs açıldığını , bu kurslara 4 bin 21 erkek , 5 bin 405 kadın olmak üzere toplam 9 bin 426 kursiyerin katıldığını ifade etti .
Kaymakam Cengiz Horozoğlu da öncelikle kurslara katılan kursiyerleri ve mezunları tebrik ederek , " Kendimizi devamlı yenilemeliyiz , bilgi ve becerilerimizi artırmalıyız . Halk Eğitim Müdürlüğü çalışmaları da kendimizi yenilemeye dönük , yeniden hayatın içine katılmaya dönük çalışmaları yapıyor . ' dedi . Kaymakam Horozoğlu , yeni iş alanlarına yönelik insanların katılımını sağlayacak kurslara da ağırlık verilmesi gerektiğini vurguladı . Yapılan konuşmaların ardından kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını Kaymakam Cengiz Horozoğlu verdi . Sertifika töreninin ardından Simav Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerince hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışını Kaymakam Cengiz Horozoğlu , Belediye Başkanı Kasım Karahan ve kursiyerler birlikte yaptı . Kurdele kesiminin ardından Kaymakam Horozoğlu sergiyi gezerek kursiyerlerden bilgiler aldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile