Halk Oyunları Ekibinden Turistik Gezi

Halk Oyunları Ekibinden Turistik Gezi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) Bayan Halk Oyunları ekibi, yarışmaya Şanlıurfa’nın Halfeti ve Birecik ilçelerinin turistik yerlerinde çalışarak hazırlanıyor
YGM Bayan Halk Oyunları ekibi, 26 Nisan’da yapılacak Şanlıurfa Halkoyunları il birinciliği yarışmaları için Halfeti ve Birecik ilçelerine gezi düzenlendi.

Birecik ve Halfeti ilçelerine yapılan gezide piknik yapan ekip, buralarda ise çalışmalarını yaparak, değişik bir ortamda çalışma imkanı buldu. Organizasyondan memnun olan halk oyunları ekibi, son derece memnun şekilde hazırlık çalışmalarını Fırat Nehri kenarında devam ettirdi. YGM Müdürü Abdullah Canbeyli, çalışmaların açık alanda sürdürülmesi ile ekibi daha da motive etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Canbeyli, “Gezi ve çalışmalar gayet güzel oldu. Bu program öğrencilerimiz için bir değişiklik oldu. Daha rahat ve güzel ortamda çalışmalarını sürdürme fırsatı yakaladılar. Ekip için de son derece yüksek bir moral ve motivasyon kaynağı oldu” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise ekibin yoğun bir çalışma programının beklediğini belirterek, “Yenişehir Gençlik Merkezimiz çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Baharın gelmesiyle birlikte yoğun çalışan ve yarışmaya hazırlanan bayan halk oyunları ekibi bu güzel ortamda keyifli bir çalışma yaptı. Gençlerimizi önemsiyoruz, onların başarı elde etmeleri için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile