Hamamönü Söyleşileri'nde Bahar Havası - Ankara

Hamamönü Söyleşileri'nde Bahar Havası - Ankara

Kış gecelerinde misafirlerine Hamamönü Söyleşileri ile sıcak ve tarihi bir ortam sunan Kabakçı Konağı'nda da bahar havası esmeye başladı.

Her ay birbirinden farklı konu ve konukların ağırlandığı söyleşilerde önceki aylarda olduğu gibi bu ay da 19.00 -21.00 saatleri arasında programlar devam edecek.

Siyasilerin, edebiyatçıların ve tanınmış pek çok ismin ilgi gösterdiği söyleşilerde bu ay sanattan edebiyata, tarihten İslam sohbetlerine kadar pek çok konu katılımcılarla konuşulacak. Güzel sanatlara yönelik değişik konular hakkında bilgiler veren GESAM, Mevlana kültürünü derinden inceleyen Mevlana Kültür ve Sanat Vakfı, Kırım kültürü ve Kırımtürkülerini her ay işleyen Kırım Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, BASINDER, Avrasya Yazarlar Birliği, HMAOY, Kabakçı Konağı Şiir Dinletileri ile Mehmet Nuri Parmaksız, Ankara Seymen Topluluğu, Muhafazakar Demokrat Düşünce Topluluğu, Can Veren Pervaneler başlıklı sohbetiyle Hayati İnanç, Nisan ayında da Kabakçı Konağı'nda dinleyicileriyle buluşacak.

"Davut Sulari Eserleri Dinletisi ve Refik Başaran Anma Programı" ile İlkim Eylül İlk, "Bezm-i Safa Fasıl Akşamları" ile Beyaz Düşler Müzik Topluluğu, "Fasıl Neş'e Yab" programı ile Ati Türk Müziği Topluluğu ise Hamamönü Söyleşileri'ne sesleri ve müzikleri ile anlam katacaklar .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile