Hamamözü Kaymakamlığından Beyaz Eşya Yardımı

AMASYA - Hamamözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yoksul ailelere beyaz eşya dağıtıldı.

Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, merkeze bağlı köylerde yaşayan bir aileye buzdolabı, iki aileye çamaşır makinesi, bir aileye çekyat, bir aileye baza ve yatak yardımı yapıldığını söyledi.

Güntepe, amaçlarının 'sosyal devlet, mutlu millet' olmak olduğunu belirterek, ramazan ayında yardıma muhtaç ailelerin evine konuk olup onların sıkıntılarını yerinde gördüklerini ifade etti.

"Rahmet ve bereket ayında her akşam bir vatandaşımızın evine misafir olmaya çalışıyoruz" diyen Güntepe, şunları kaydetti:

"Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın sıkıntılarını bizzat görüp, devlet olarak vatandaşımızın sıkıntılarını bir nebze olsun gidermeye çalışıyoruz. Bazı hane ziyaretlerimizde evinde buzdolabı, çamaşır makinesi, yatak gibi temel eşyaları olmayan vatandaşlarımızı tespit ederek ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Evlere iftar yemeği de dağıtıyoruz Ramazan ayında beyaz eşya gibi ayni yardımların yanında, ayrıca belediyemizle işbirliği yaparak bakacak kimsesi olmayan 62 kişinin evine iftar yemeği götürüyoruz. Bununla birlikte fakru zaruret içinde bulunan tam 221 aileye 175 liradan 38 bin 675 lira nakdi yardımda bulunduk. Amacımız devletin şefkat elini her hanede her aileye hissettirmek."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile