Hamidiye Tabyalarinda 23 Nisan Coskusu Yasandi

Hamidiye Tabyalarinda 23 Nisan Coskusu Yasandi

Çanakkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari kapsaminda, Anadolu Hamidiye Tabyalarinda gerçeklestirilen etkinliklerle çocuklar, bayram coskusunu doyasiya yasadi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 104. yil dönümü kutlama programi Anadolu Hamidiye Tabyalarinda gerçeklestirilen kortej yürüyüsüyle basladi.

Etkinlige; Vali Ilhami Aktas ve esi Songül Aktas, Bogaz ve Garnizon Komutani Tugamiral Mustafa Biçen ve esi Sibel Biçen, Çanakkale Belediye Baskani Muharrem Erkek ve esi Özen Algönül Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoglu, Çanakkale Savaslari Tarihi Alan Baskani Ismail Kasdemir, Vali Yardimcisi Hakki Uzun, Il Emniyet Müdürü Selim Arici, Il Jandarma Komutani J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Bati Marmara Grup Komutani SG. Yb. Ercan Oran, Il Milli Egitim Müdürü Ferhat Yilmaz, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluslarinin temsilcileri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasi ile baslayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Kutlama programinda Ticaret Borsasi Ilkokulu ögrencisi Cihan Ata Sevinç tarafindan “Dünya Çocuk Bayrami” isimli siir okundu. Kepez Atatürk Ilkokulu ögrencileri tarafindan halk oyunlari gösterisinin izlenmesinin ardindan Vali Ilhami Aktas ve esi Songül Aktas, Bogaz ve Garnizon Komutani Tugamiral Mustafa Biçen ve esi Sibel Biçen, Çanakkale Belediye Baskani Muharrem Erkek ve esi Özen Algönül Erkek ve protokol üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda okullar ve kurumlar tarafindan açilan stantlari ziyaret ederek, çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami sevincini ve coskusunu paylasti.

Hamidiye Tabyalarinda kurulan stantlarda çocuklar ile yakindan ilgilenip, bir süre görüserek sohbet eden Vali Ilhami Aktas, stantlarda bulunan ürünler hakkinda bilgi aldi ve çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile