Hamm Belediyesi yetkilileri Bağcılar'ı ziyarete gidiyor

Bağcılar Belediyesi'nin İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ile birlikte organize ettiği, "7 Renk, 8'inci Renkle Buluşuyor" programına Hamm An

Bağcılar Belediyesi'nin İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ile birlikte organize ettiği, "7 Renk, 8'inci Renkle Buluşuyor" programına Hamm Anakent Belediyesi de davetli olarak katılıyor.

1-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan programa Almanya'dan Hamm belediyesinin yanı sıra Kazakistan, Bosna Hersek ve Polonya ile Türkiye'den 20 derneğin katılımı ile sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirilecek.

Hamm Anakent Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann'ın iki Almanya'nın birleşmesi etkinlikerlerine katılacak olmasından dolayı gidemeyeceği programda Başkan Yardımcısı Ulrike Weasche kenti temsil edecek.

15 Alman öğrencininde katılacağı ve Alman kültürü ve oyunlarının tanıtımının yapılacağı etkinliklerde Hamm Anakent Belediyesini Sağlık ve Eğitim Daire Başkanı Theodor Hesse ile Sosyal Entegrasyon Daire Başkanı Wolfgang Müller de hazır bulunacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile