Hamur Kaymakami Yildirim, Tiyatro, Kan Bagisi Ve Ziyaretlerle Ilçede Renkli Günler Yasatti

Hamur Kaymakami Yildirim, Tiyatro, Kan Bagisi Ve Ziyaretlerle Ilçede Renkli Günler Yasatti

Hamur Kaymakami Ali Yildirim, ilçede düzenlenen tiyatro gösterimi, kan bagisi kampanyasi ve okul ziyaretleriyle ilçe halkina renkli günler yasatti.

Hamur Kaymakami Ali Yildirim, Agri Valiligi himayelerinde, Il Milli Egitim Müdürlügünce yürütülen “Okuyan Sehir Agri Projesi” kapsaminda Agri Dagi Anadolu Lisesi ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan ve Hamur Çok Programli Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen ‘’Paydos” adli tiyatro gösterimine katildi.

Tiyatro gösterimini Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Özmüs, ögretmen ve ögrencilerle birlikte izleyen Yildirim, emegi geçenlere tesekkür etti. Yildirim, daha sonra Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din ve Özmüs ile birlikte Hamur Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) bünyesinde açilis çalismalari devam eden Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yildirim, ADEM’in ilçeye önemli katkilar saglayacagini belirtti.

Son olarak Ilçe Milli Egitim Müdürü Özmüs ile birlikte Adimova Ortaokulu ve Ilkokulu ile Yogunhisar Ilkokulunu ziyaret eden Yildirim, ögrencilerle bir araya geldi. Ögrencilerle sohbet eden ve basarilar dileyen Yildirim, okullarin ihtiyaçlarini da yerinde tespit etti. Yildirim, ayrica Hamur Kaymakamligi koordinesinde Kizilay Hamur Subesi ve Kizilay Kan Merkezi tarafindan ilçede düzenlenen kan bagisi kampanyasina da destek verdi. Kan bagisinda bulunan Yildirim, kan bagisinin önemine dikkati çekerek, ilçe halkini da bu konuda duyarli olmaya çagirdi. Belediye Baskani Cezmi Ergül de kan bagisi kampanyasina katilarak kan verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile