Hamza Dag Açiklamasi 'Parti Olarak Daha Çok Çalisacagiz'

Hamza Dag Açiklamasi 'Parti Olarak Daha Çok Çalisacagiz'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, Kütahya teskilatinin düzenledigi programina katilarak partililerle bayramlasti.

Kadim Konaginda gerçeklesen programa, AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, AK Parti Milletvekili Adil Biçer, Kütahya Il Genel Meclisi Baskani Muammer Özcura, AK Parti Kütahya Merkez Ilçe Baskani Hamit Çelik, AK Parti Kütahya Il Gençlik Kollari Baskani Melih Berk Sildir, AK Parti Kütahya Kadin Kollari Baskani Esra Özbek Balci ve partililerin yani sira Kütahyali vatandaslar da katildi.

Programda konusan AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, "Bizim isimiz hayra motor, serre fren olmaktir. Hep beraber çok çalismamiz lazim, zaman hizli geçiyor, bir bakmissiniz 2028 seçimleri gelmis, bir bakmissiniz 2029 seçimleri gelmis. O yüzden isimizi yapmaya devam edecegiz" dedi.

Zor bir dönemden geçtiklerini ve ekonomik yönden çok önemli adimlar atacaklarini söyleyen Hamza Dag, "Attigimiz adimlar artik ayaklari yere basan adimlar. Canla basla çalismak zorundayiz. Birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki yillara birlikte ulasacagiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile