Hamza Dag'dan Katledilen Taksicinin Ailesine Destek

Hamza Dag'dan Katledilen Taksicinin Ailesine Destek

AK Parti Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi ve AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, geçtigimiz günlerde müsterisi tarafindan silahla vurularak katledilen taksici Oguz Erge’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Dag, “1 Nisan’da sehr-i emin olursak, bu anlamda belediye imkanlariyla da birtakim destekler olacaktir ama o olmasa da bir Hamza Dag olarak, bu sehirde yasayan biri olarak, biz her türlü maddi-manevi destegi saglayacagiz” dedi.

AK Parti Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi ve AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, geçtigimiz günlerde müsterisi tarafindan silahla vurularak katledilen taksici Oguz Erge’nin babaevine gelerek ailesine bassagligi dileklerini iletti. Ziyaretin ardindan açiklamalarda bulunan Hamza Dag, görüntülerin vicdanlari yaraladigini söyleyerek, “Tüm Türkiye’yi yasa bogan, hepimizi vicdanen derinden üzen taksici cinayeti olarak gördügümüz yasanan hadise hepimizi üzdü. Biz de aileyle o gece telefonda bir görüsme yapmistik. Esiyle telefonla görüsme yapmistik ve evladinin cenazeye yetismesiyle alakali bir mesele vardi. O konuda da Adalet Bakanimizla görüsme gerçeklestirmistik. Hizlica da bu konuda aksiyon alma durumu oldu. Daha sonra aile Söke’deydi, aile Izmir’i gelir gelmez kendilerine taziyelerimizi ilettik. Bundan sonra yanlarinda olduklarimizi söyledik. Hem kizi Naz’in sonraki hayatiyla ilgili hem de esiyle alakali üzerimize düsen ne varsa bunlari gerçeklestirecegiz. Ayrintilari konusmak çok dogru degil. Bu isler gizli oldugunda güzel olur. Biz insallah kiziyla ilgili de ogluyla ilgili de hanimefendinin saglikla alakali birtakim durumlariyla ilgili de gerekenleri yapmak suretiyle, sehir hastanesine insallah yönlendirip her türlü sahip çikma ve takip etme noktasinda çalismamizi yapacagiz” dedi.



“Burs ve her türlü desteklerde bulunulacak"

Vefat eden taksicinin kizi Naz Erge’ye burs desteginde bulunacaklarini ve aileye baska desteklerin de olacaginin altini çizen Dag, “Kamuoyu bilsin ki, 1 Nisan’da sehr-i emin olursak bu anlamda belediye imkanlariyla da birtakim destekler olacaktir; ama o olmasa da bir Hamza Dag olarak, bu sehirde yasayan biri olarak, biz her türlü bu anlamda maddi-manevi destegi saglayacagiz. Hepimizin vicdanini ciddi anlamda yaraladi. Hem de ‘sogukta kalmasin’ sözleri de disariya yansiyinca vicdanlari yaraladi, zaten olayin kendisi de vicdanlarimizi ciddi anlamda yaralayan bir hadise olmustur. Tekrar basimiz sag olsun. Allah rahmet eylesin diyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile