Hande Ataizi'ni Duygulandıran Anlar

Hande Ataizi'ni Duygulandıran Anlar

TNT ekranlarında yayınlanan İzdivaç programına katılan huzur evinde yaşayan 76 yaşındaki Asım Bey yalnızlıktan şikâyet edince soluğu İzdivaç’ta alan talibi İnci Hanım, Hande Ataizi eşliğinde stüdyoya bir girdi pir girdi.

Aradığı mutluluğu bir süredir yaşadığı huzurevinde de bulamayan ve yalnızlıktan şikayet eden Asım Bey'i ekranda izleyen ve kendisini çok beğenen 72 yaşındaki emekli gümrük müşaviri İnci Hanım, İzdivaç stüdyosuna geldi.

O anın büyüsüyle yerinden fırlayan Hande Ataizi önce İnci Hanım'ın koluna girerek stüdyoya girmesini sağladı; ardından da koltuğuna kadar eşlik etti. Duygu dolu anlar yaşayan Hande Ataizi ve izleyicilerin, bu gayretiyle hayranlığını kazanan İnci Hanım, Asım Bey'e talip olunca stüdyoda bir alkış tufanı koptu.

Asım Bey ve İnci Hanım birbirlerini tanımak için bir süre sohbet etti. İnci Hanım'ın kendisine talip olmasından çok mutlu olan Asım Bey bunu sık sık dile getirdi ve program reklam arasındayken yayına girmeyi bile beklemeden İnci Hanım'ı çaya davet etti.

Hayatlarının ikinci baharında yeniden mutluluğu yakalamalarını dilediğimiz Asım ve İnci çifti, çok yakında İzdivaç ekranlarında kararlarını açıklayacak.

ESKİ EŞE OLAN AŞK, AĞLATTI!
Bugün ikinci baharlarını yaşamaya hazırlanan İnci Hanım ile Asım Bey izleyenleri gülümsetirken İzdivaç 'a öyle bir aday geldi ki, esprili tavırlarıyla önce herkesi güldürdü, ardından da eski eşine olan aşkını anlatırken döktüğü gözyaşlarıyla stüdyoda duygu dolu anlar yaşattı.

Öyle vefakârdı ki Rize'li Hızır Bey oracıkta değil kendisine talip olan Sevgi Hanım tüm kadınların gönlünde taht kurdu. Hangi kadın böyle bir eş istemez ki dedirtecek vasıflara sahip olan Hızır Bey bir de üzerine üslük gerek Karadeniz Bölgesi'ne has üslubu, gerekse esprili tavırlarıyla bütün seyircileri güldürdü.

Ama 30 yıllık hayat arkadaşı olan eşini kendi ifadesiyle aniden “kan pıhtılaşması” nedeniyle kaybettiğini söylerken gözyaşlarına boğuldu. Öyle sevmişti ki eşini öyle bağlıydı ki ona zamansız ayrılıktı onlarınkisi…

Bu duruma alışmaya çalışsa da özleminden sık sık mezarına giderek dertleştiğini, içini boşaltmak için ağladığını ve ölen eşinin hiçbir zaman kalbinden gitmeyeceğini söyledi. İşte o anda Hızır Bey milyonlarca kadının olduğu gibi kendisine talip olarak gelen Sevgi Hanım 'ın da kalbini fethetti.

Tüm stüdyoyu duygulandıran Hızır Bey 'e talip olan Sevgi Hanım kendisinin eşine olan vefasından etkilendiğini belirterek Hızır Bey 'i yakından tanımak istediğini belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile