Hani Kaymakamı Ve Belediye Başkanvekili Yazıcı Açıklaması

'Hani ilçemiz, son 1,5 yılda devletimizin sunmuş olduğu imkanlarla hak ettiği yerde'.

Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Şaban Arda Yazıcı, "Hani ilçemiz son 1,5 yılda devletimizin sunmuş olduğu imkanlarla hak ettiği yerde." ifadesini kullandı.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Yazıcı, ilçe halkının kaymakamlık ve belediyeden birçok alanda talepleri bulunduğunu belirterek, vatandaşların adeta hizmete aç olduğunu aktardı.

Yazıcı, şöyle devam etti:

"Bizim devletimiz köklü ve güçlü bir devlet. Biz kamu görevlileri, bir şekilde devletimizin tüm imkanlarını kullanarak vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Taleplere makul süreler içerisinde çözüm üretmek mecburiyetindeyiz. Çözüm üretmeyen, işleri sürüncemede bırakan, savsaklayan ve vatandaşın talebine itibar etmeyen her kamu görevlisi devletimizin koyduğu hukuki sınırlar çerçevesinde bunun karşılığını en ağır şekilde alır."

Türkiye'nin köklü bir devlet geleneği ve kadim bir milleti olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Olabildiği ölçüde ya doğrudan, ya da dolaylı yoldan vatandaşımıza kamu görevlileri olarak mutlaka ama mutlaka yardımcı olmak hem idari, hem insani görevimiz. Hani halkına hizmet etmek için buradayım. Hani ilçemiz, son 1,5 yılda devletimizin sunmuş olduğu imkanlarla hak ettiği yerde. Hani, daha iyisine de layık. Bu güzel ilçede yaşayan insanlarımızın kronik sorunlarını çözerek, hayatlarını kolaylaştırmamız lazım. Mülki amirin mesaisi olmaz. Bize devlet büyüklerimizin öğrettiği budur, talimatları budur, görevimiz de budur. Haftanın 7 günü görev başındayız." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar da daha önce sunulmayan belediye hizmetlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Cadde ve sokaklarımız yazın toz, kışın da çamur içinde kalıyordu. İçme suyumuz yoktu. Akmayan sularımız artık akıyor. Allah razı olsun. Hanililer olarak yapılan çalışmalardan çok memnunuz ve kendisine yapılan hizmetlerden dolayı dua ediyoruz." açıklamasında bulundular.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile