Hari Vukas Açiklamasi 'Bizim Için Zor Bir Sezon Oldu'

Hari Vukas Açiklamasi 'Bizim Için Zor Bir Sezon Oldu'

Kayserispor Yardimci Antrenör Hari Vukas, Sivasspor maçinin ardindan, “Bizim adimiza zor bir sezon oldu. Geçen hafta ligde kalmayi garantileyerek hedefimize ulastik diyebiliyorum” dedi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasinda Sivasspor deplasmanindan maglubiyetle ayrilan Kayserispor’da Yardimci Antrenör Hari Vukas, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Vukas, “Sivasspor’u galibiyetinden dolayi tebrik ediyorum. Iki farki yarinin oynandigi bir maç oldu. Sivasspor erken bir gol atti. Bizde etkili olduk. Oyunun ilk yari kontrol bizdeydi. Sivasspor ikinci yari daha iyi oynadi. Ikinci yarinin da basinda bir gol buldular ve bizden daha iyi oynadilar. Biz kendi oyunumuzu oynamakta zorlandik. Maçin sonlarina dogru önemli firsatimiz vardi ancak kaleci çikardi. Sonuçta bugün maçi kaybettik. Bizim adimiza zor bir sezon oldu. Geçen hafta ligde kalmayi garantileyerek hedefimize ulastik diyebiliyorum. Bu zor sezonun sonunda herkesin dinlenmeye ihtiyaci var. Oyuncu grubumuzu tebrik ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile