Haruniye Kaplıcaları'nın devir protokolü imzalandı

Osmaniye'nin önemli turizm merkezlerinden Haruniye Kaplıcaları'nın 5 yıllık süreyi içeren işletme sözleşmesi Vali Celalettin Cerrah ve ihaleyi alan fi

  Osmaniye ' nin önemli turizm merkezlerinden Haruniye Kaplıcaları ' nın 5 yıllık süreyi içeren işletme sözleşmesi Vali Celalettin Cerrah ve ihaleyi alan firma yetkilisi Cengiz Şaşmaz arasında imzalandı .

Vali Cerrah , 17 Haziran tarihinde ihalesi yapılan ve ihale sonucunda Doruk Elektrik Üretim Pazarlama İnşaat Nakliye şirketine 5 yıllığına işletme hakkı verilen Haruniye Kaplıcalarının , firmaya devrini gerçekleştirdiklerini söyledi . Firmanın 1 Temmuz itibariyle kaplıcayı devraldığını hatırlatan Vali Cerrah , kaplıcada peyzaj çalışmalarının devam ettiğini belirterek , firmanın da bölgede bazı düzenlemeler yapacağını ifade etti . Çalışmaları bir an önce bitirerek kaplıcayı en kısa sürede hizmetine açmayı hedeflediklerini anlatan Vali Cerrah , kaplıcanın vatandaşların en sağlıklı ve rahat koşullarda faydalanmasına imkân verecek şekilde düzenleneceğini dile getirdi .

İhaleyi kazanarak kaplıcanın 5 yıllığına işletmeciliğini alan firma yetkilisi Cengiz Şaşmaz ise " Valilik kaplıcayı çok güzel bir şekilde düzenlemiş , çok temiz ve konforlu bir yer haline getirmiş . Bizimde yapacağımız bazı çalışmaların ardından Haruniye Kaplıcası iki hafta içerisinde hizmete girecek . " diye konuştu .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile