Has Parti Bayramın İlk Gününde Partililer İle Bayramlaştı

Has Parti Bayramın İlk Gününde Partililer İle Bayramlaştı

Has Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı İl Başkanı Habil Uluer’in ev sahipliğinde parti il binasında yapıldı.

Has Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına İl Başkanı Habil Uluer, İl Başkan Yarımcısı Miktat Şahin ve partililer katıldı.

Has Parti İl Başkanı Habil Uluer burada yaptığı açıklamada bayramları kardeşlik bağının pekiştirildiği, insanlar arasında sevinç, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı kutsal günler olarak gördüğünü söyledi.

İnsani duyguların daha da yoğunlaştığı maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu manevi günleri, iyi ve güzel davranışları artırarak, geçici ve kötü şeyleri terk ederek en iyi şekilde değerlendirmeye çalışılması gerektiğini ifade eden Has Parti İl Başkanı Habil Uluer, şunları söyledi.

" Bayram günlerini sadece kendimiz ve çevremizle yaşamayalım, tüm kapıların açıldığı bu günlerde gönül kapılarımızı da sonuna kadar açarak tatlı dille, güler yüzle, mutlu gönülle etrafımıza sevgi, barış ve hoşgörü enerjisi yayalım. İhtiyaç sahiplerine, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, engellilere ve ilgiye muhtaç herkese bu günleri yaşamanın küçük bir fırsatını sunalım. Onları görelim, onları anlayalım ve onlara paylaşacak bir şeyler bulalım. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile