Has Parti’den CHP’ye 'Anayasa' Kitapçığı

Has Parti’den CHP’ye 'Anayasa' Kitapçığı

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Adıyaman İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve beraberindekiler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, 'Anayasa' kitapçığı verdiler.

Av. Mustafa Alkayış ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanı Bilal Doğan’ı ziyaret ederken, ziyarette CHP yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

"HAS Parti olarak anayasa çalışmalarına önem veriyoruz" diyen Alkayış, "Askerlerin yaptığı bu anayasayla ülke idare edilmeye çalışılıyor. Anayasanın beklentilere cevap vermediği aşağı yukarı ortada. 12 Haziran'da yapılan seçimlerde bütün siyasi partilerimiz vatandaşlarımıza yeni bir anayasa yapacaklarına söz verdiler. Mecliste şu an, zaman zaman gündemin arka sıralarına düşse de çok sert tartışmalardan dolayı konu kapatılsa da bir çalışma yapılıyor. Has Parti olarak bu çalışmaya önem veriyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Bilal Doğan da, "HAS Parti'ye yeni anayasa konusunda gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyorum. Vermiş oldukları kitapçığı inceleyeceğiz, bizler de kendilerine destek vereceğiz. Ziyaretten dolayı da teşekkür ediyorum" diye konuştu

Konuşmalar sonrasında, HAS Parti İl Başkanı Alkayış, partisinin hazırladığı 'Anayasa' ile ilgili kitapçığı CHP İl Başkanı Bilal Doğan’a verdi. Daha sonra ziyaret, sohbetle devam etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile