HAS Parti'den Çöp Depolama Sistemine Dikkat Çekti

HAS Parti Bilecik İl Başkanı Tüfekçioğlu, çöp depolama sistemine dikkat çekmek amacıyla Bilecik Şehir Çöplüğü'nde basın açıklaması yaptı.

Has Parti İl Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları üyelerinin de katıldığı basın toplantısında konuşan Tüfekçioğlu, çevre illerden Bilecik Şehir Çöplüğü'ne kimyasal atık dökülmesinin halkın sağlığı için hassas bir konu olduğunu kaydetti.

Çevresel atıkların zararlarını tespit çalışması çerçevesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü'ne müracaat ettiklerini ifade eden Tüfekçioğlu, şöyle konuştu:

Bilecik Şehir Çöplüğü'nün zabıta ve polis ekiplerinin denetlediğine şahit olduklarını ifade eden Tüfekçioğlu, şöyle konuştu:

''Başka illerden getirilerek bu çöplüğe dökülen kimyasal atıklar burada çalışan müteahhit veya taşeronun emir komutasında olmadığına, bunun sorumluluğunun Bilecik Belediye Başkanı ve yönetiminin olduğuna, buraya atılan kimyasal atıkların hesabının da Belediye Başkanından sorulması gerektiğine inanıyoruz. HAS Parti olarak tüm çevreci, Bilecik gönüllülerini ve buradan çağrıda bulunmak istiyoruz. Siyaset üstü olarak Bilecik sorunlarını hep beraber çözüm bulunması için çaba göstermelerini istiyoruz.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile