Has Parti`den Teröre Kınama

Has Parti`den Teröre Kınama

Has Parti Aydın İl Başkanlığı Hakkari’de ve Bitlis’te yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Aydın PTT şubesi önünde toplanan bir grup HAS Parti üyesi, basın açıklaması yapıp Cumhurbaşkanı ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e telgraf gönderdiler.

Has Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur, Bitlis ve Hakkari’de yaşanan terör saldırılarında şehit düşen asker için basın açıklaması yaptılar. Saldırıların vahşet boyutunda olduğunu dikkat çeken Ahmet Kürşat Uğur, “Çukurca’daki saldırı Dağlıca ve Aktütün saldırılarına benzer bir saldırıdır. Zamanında, Aktütün ve dağlıca olaylarının üzerine uluslar arası boyutta gidilip gerçek failler ortaya çıkarılabilseydi benzeri saldırılara karşılaşmayacaktık.Çukurca’da meydana gelen kirli saldırı, uluslar arası terör siyasetinin işin içinde olduğunu açıkça göstermektedir. Örgütler bu işin taşeronudur. Bu vesileyle, hükümet; Heron, Füze sistemi, Predator ve istihbarat konularını tekrar gözden geçirilmelidir. Türkiye, süreçleri ferasetle yöneterek kirli ilişkileri açığa çıkarmalı ve bunlara son vermelidir. Türkiye dostunu ve düşmanını ayırt etmeli; dostlarını çoğaltmalıdır” dedi.

Has Parti heyeti basın açıklamasının ardından PTT’ye girerek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e konuyla ilgili telgraf gönderdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile