HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet oldu

Numan Kurtulmuş başkanlığında yeni kurulan Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Erzurum il ve ilçelerinin çoğunda teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ha

Numan Kurtulmuş başkanlığında yeni kurulan Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Erzurum il ve ilçelerinin çoğunda teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Has Parti İl Başkanlığı görevine, parti kurucular kurulu üyesi Teoman Kümbet atandı.

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Has Parti, Erzurum'un il merkezinde ve ilçelerinde de örgütlendi. Has Parti İl Başkanlığı görevine, parti kurucular kurulu üyesi Teoman Kümbet atandı. Kümbet yaptığı açıklamada, merkez Yakutiye, Palandöken ile Hınıs, Tortum, Horasan, Köprüköy ve Şenkaya ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti. Kümbet, ilçe teşkilat başkanlıklarına ise şu isimlerin atandığını ifade etti; Palandöken: Recai Altıoğlu, Yakutiye: Ahmet Çamurcu, Hınıs: Zeki Aygün, Tortum: Erdal Çakmak, Horasan: Adnan Karataş, Köprüköy: Kuddüs Yılmaz ve Şenkaya: Erol Yıldırım.

İl Başkanı Kümbet, Hasankale ile Aziziye ilçe teşkilat başkanlarının da akşam saatlerine kadar belli olacağını ancak bu ilçelerin başkanlarının tespiti konusunda istişare çalışmalarının devam ettiğini anlattı. Teoman Kümbet, SP'den istifa ederek bağımsız kalan Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız ile İspir- Madenköprübaşı Belediye Başkanı Şaban Çalışkan'ın da önümüzdeki bir kaç gün içerisinde HAS Parti'ye iltihak edeceklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile