Has Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı

Has Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı

Has Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, "Şimdi problemli olmadığımız komşu ülkemizde kalmadı. Bölgenin lideri olabilme, bu medeniyeti bu bölgede ayağa kaldırabilme potansiyeli vardı" dedi.

  Has Parti Malatya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, il binasında gerçekleştirildi.

Has Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev başkanlığında yapılan toplantıya Has Parti Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, ilçe başkanları, belde başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılışını yapan Has Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, 'Sadece mesele ekonomi ile sınırlı değil.

Ülkemizin, bölge ülkeleri ile olan münasebetlerinde de ciddi sorunlar yaşıyoruz. Bu hükümet çok önemli bir adım attı. DışişleriBakanı dedi ki, `Biz komşularımızla sıfır problem programını gündeme getirdik. Bundan sonra bütün komşularımızla hiç bir problem yaşamayacağız.

Onlarla olan ticari ve sosyal münasebetlerimiz, kültürel münasebetlerimiz medeniyet birlikteliğimiz içinde devam edecek` Bizde bundan büyük bir sevinç duyduk ve her yerde bu projeyi destekliyoruz dedik. Ama halen ülkemiz vesayet anlayışından kurtarılamadığı için Batının bize biçtiği rol ile hareket etmemiz, maalesef, komşularımızla sıfır problem şöyle dursun, tamproblem, tam sorun şekline dönüştü. Şimdi problemli olmadığımız komşu ülkemizde kalmadı.

Bölgenin lideri olabilme, bu medeniyeti bu bölgede ayağa kaldırabilme potansiyeli vardı 'dedi.

Özhüsrev, 'İsrail`in menfaatlerini koruyabilecek, Batı`nın menfaatlerini koruyabilecek, komşumuz, medeniyet birlikteliğimiz olan İran`la sorunu arttıracak bir projeyi bu ülkeye getiriyoruz. Bizim şehrimiz de, Malatya`ya getiriyoruz. Bu ülkeyi yönetenler bunu savunmaya çalışıyor. Böyle bir şey olmaz. Bu ülkenin menfaatleri, ancak bu ülkede özgün siyaset anlayışının geliştirilmesi ile mümkün olur. Ancak bu milletin kendi öz değerleriyle, kendi inanç değerleriyle, kendi anlayışı ile milletin kendisi ilesiyaset yapılarak olacak bir şeydir 'ifadelerini kullandı. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.  
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile