Has Parti Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

Halkın Sesi Partisi (HAS) Adapazarı ilçe teşkilatı parti binasında düzenlediği program ile milletvekili aday adaylarını tanıttı.

HAS Parti İl binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Has Parti Sakarya Seçim Kurulu Başkanı Tuncay Göker, “Önümüzde seçimler var. Temennimiz huzur, güven ve ferah içinde bir seçim olması. Türkiye‘nin ve Sakarya‘nın problemleri var. Bizler bu problemlere çözüm bulmak için buradayız. HAS Parti ülke siyasetine yeni bir soluk getirecek bir ses. Sakarya‘da tüm teşkilatlarımızı kurduk 17 tane milletvekili aday adayımız var. Kendilerini medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Milletvekili aday adaylarından Zafercan Kamiloğlu, “HAS Parti Türkiye‘nin partisi yeni bir büyük oluşum bende bu oluşumda yer almaktan çok mutluyum” diye konuştu.

Milletvekili aday adayı Cansu Toker, “Has Partiden aday adayı olmamın nedeni adil ve eşit bir parti olmasıdır” dedi.

Ömer Faruk Bürtek, ise bu partiye hizmet için geldiğini kaydetti. Ebubekir Erbakan Yaşar, HAS Parti‘nin yeni bir parti olduğunu ve kendisinin de hizmet etmek için burada olduğunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile