Has Parti Milletvekili Adayı Akay, Göle’De Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Has Parti Milletvekili Adayı Akay, Göle’De Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Halkın Sesi Partisi Ardahan Milletvekili Adayı Ayhan Akay, Göle’de esnaf ziyaretlerinde bulundu, projelerini anlattı.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un Türkiye’yi karış karış gezdiğini söyleyen Akay, “Bizde il ve ilçelerimizde esnaf gezisi yapıyoruz. Ziyaret ettiğimiz Esnaf ve vatandaşlar Ortaya proje koyan ve ahlaki siyasete önem veren genel başkanımızı çok seviyor. Bizde bu sevgi ve güveni istismar etmeden iktidara geleceğiz” dedi.

Akay daha sonra şunları söyledi, “Ben buraya geldiğim günden beri Ardahan Posof, Hanak ve Damal esnafının hemen hemen hepsini gezdim. Bu günde Göle’ye gelerek Göle Has Parti İlçe Başkanı Seyfettin Akdoğan’la Göle esnafını ziyarete ederek , Göle esnafımızın sorunlarını dinledik. Bizim gördüğümüz kadarıyla Halkımızın hangi kesimden olursa olsun yüzde 80 ile 85 ‘i Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş’a gönül vermiş ve partimizi çok iyi bilen insanlar. Gerçektende görmüş olduğumuz bu izlenimler bize gurur verip , mutlu etmiştir.Uslüp olarak zaten Numan Kurtuluş’un yanında olan kişiler olarak kıran , döken , parçalayan, bölen tarzda bir uslüp kullanmıyoruz ve kullanmayacağız da tamamen birleştiren bütünleştiren hizmet anlayışını ön plana çıkararak bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz. Bizim hiç kimseyi eleştiremeye kötülemeye hakkımız yok, böyle bir tarzımızda yok. Kim ki bu memlekette bu ülkede taş taş üstüne koymuşsa hepsinden Allah razı olsun. Bizim amacımız bu taşların üstüne bir taş daha nasıl koyabiliriz, bunun peşindeyiz. İnsanlarla birebir görüşüp kendimizi ve projelerimizi anlatıyoruz ve bu amaçla yola çıktık. Allah’ın izniyle Ülkemizdeki sıkıntılara sorunları biliyoruz ve ona göre de bir seçim beyannamesi hazırladık. Seçim beyannamemiz incelendiğinde hemen hemen her problem ele alınmış durumda bu problemlerin nasıl çözüleceğini bu problemler için ne kadar kaynağa ihtiyaç olunduğu bu problemleri çözdüğümüzde de projeleri hayata geçirdiğimiz de Memleketimiz ve Ülkemiz ne kadar kazanacak ne kadar istihdam olacak bunların maliyetlerini nereden karşılayacağız bunlara varıncaya kadar hepsi parti programımızda ve seçim beyannamemizde yer almaktadır.”

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile