HAS Partili Erdoğan: Seçimlere ittifak yapmadan girip, maksimum oyu alacağız

Halkın Sesi Partisi(HAS) Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, gerekli hazırlıkları tamamladıklarını ve seçimlere ittifak yapmadan tek başlarına girec

Halkın Sesi Partisi(HAS) Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, gerekli hazırlıkları tamamladıklarını ve seçimlere ittifak yapmadan tek başlarına gireceklerini söyledi. Erdoğan, "Güzel ve tecrübeli bir ekibimiz var. Çalışmalarımızı tamamladık. Seçimlerde alabileceğimiz en yüksek oyu alacağız.'' dedi.

Çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında, HAS Parti'nin kurulduğu günden bu yana çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. Seçime hazır olduklarını ifade eden Erdoğan, " HAS Parti seçimlere katılacaktır.Gerekli hazırlıklarını yaparak tamamladı. Seçimlere ittifak yapmadan tek başımıza gireceğiz.Seçimlere tek başımıza girerek maksimum oyu almak için gayret edceğiz ve bunu da gerçekleşeceğine inanıyoruz.Güzel ve tecrübeli bir ekibimiz var." diye konuştu.

Toplam 71 il ve 459 ilçede teşkilat başkanlarını belirlediklerini ifade eden Erdoğan, kalan il ve ilçelerde de ocak ayı sonuna kadar teşkilatlarını kuracaklarını aktaran Erdoğan, kendilerini klasik tanımla ''sağcı, solcu, muhafazakar ya da liberal'' bir parti olarak tanımlamadıklarını vurguladı. Erdoğan şöyle dedi: ''Biz ne sağcıyız, ne solcu, ne me milliyetçiyiz? Biz bütün Türkiye'yi ve milleti merkez alan bir partiyiz. Biz erkez partisi de değiliz. Merkez partileri milletten oyu alır ama milletin işini görmez ve statükocuların işini görür. Biz ise millettin oyuyla onların sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapacağız. Türkiye'deki oyların yüzde 100'üne talibiz."

 

"HÜKUMET 8 YILDIR YARGI REFORMU YAPMADI"

Türkiye'de yol gösterici ve yapıcı bir muhalefet ortaya koyacaklarını dile getiren Erdoğan, "Türkiye'de kim güzel iş yaparsa onun destekçisi olacağız. Klasik muhalefet partileri gibi yıkıcı olmayacağız. Muhalefet partileri hükümeti sürekli eleştirdiği için iktidar da onlardan gelen hiçbir projeyi dikkate almıyor. HAS Parti iktidara geldiği zaman mazeretlere sığınmayacaktır." ifadesini kullandı.

Son günlerde gündemde olan tutukluluk süresi tartışmalarına da değinen Erdoğan, hükumetin 8 yıldır yargı reformu yapmadığını savunarak, "Bunlar PKK, Hizbullah davasından içeri girmiş insanlar yani Türkiye'de domuz bağı yöntemiyle insan öldürmüş köy basmış bir takım insanlar serbest bırakılacak. Bu iş vicdanı anlamda sıkıntılı bir meseledir. Bunu Türkiye'de hiçbir vicdanın kabul etmesi mümkün değildir. Burada maalesef hükümet sekiz yıldır yargı reformu yapmayarak bu sonucu ortaya çıkarmıştır. Bu suçları işleyen insanların sokağa çıkarılmasında bizim bir sorumluluğumuz yok diyemezler. Hükümet bunu yargı reformunu geciktirerek hazırlamıştır. Bu uygulama çarpık bir uygulamadır." açıklamasını yaptı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile